Lechtal

6 dagen Lechtal

van 27 augustus 2014 tot 1 september 2014

Deze prachtige regio is gekend voor zijn wondermooie natuur, de vriendelijke bevolking en de houtsnijkunst. We verblijven in het gezellige dorpje Elbigenalp dat gekend is voor zijn werldberoemde houtsnijschool. Het Lechtal strekt zich uit tussen Reutte en Warth.

Dag 1: We vertrekken te Tisselt om 6:00 en rijden via Nederland en Duitsland naar Oostenrijk. Onderweg maken we regelmatig een halte om de benen te strekken. In de late namiddag komen we aan in het hotel waar we verwelkomt worden met muziek und schnapps. Daarna krijgen we een lekker diner.

Dag 2: Na het lekkere ontbijt in het hotel vertrekken we richting Oberammergau waar u de mogelijkheid heeft om het mooie Schloss Linderhof te bezoeken. Na ons bezoek aan dit mooie dorp maken we een rondrit met de bus door deze prachtige streek. Na het diner kan u in het hotel genieten van de Tiroolse gastvrijheid.

Dag 3: Een uitgebreid ontbijtbuffet staat 's morgens voor ons klaar. Nadien bezoeken we het aangename stadje Reutte. In de namiddag kan u ook een bezoek brengen aan de Alpenblumengarten in Reutte. Deze garten is een groot park op de bergflanken rondom dit stadje. In dit park kan u de typische flora bewonderen van de Alpen. 's Avonds staat er ons een lekker diner te wachten waarna we genieten van live muziek in het hotel.

Dag 4: Na een verkwikkende nachtrust kunnen we ontbijten. Vandaag staat er een tochtje langs de 3 grootste skioorden van deze regio op het programma. We bezoeken eerst Warth, vervolgens brengen we een bezoek aan Lech. Dit mondaine skioord is vooral bekend door het jaarlijkse bezoek van de Nederlandse koninklijke familie aan dit dorp. We eindigen de dag in Sankt Anton am Arlberg. Dit dorpje is bekend door de jaarlijkse wereldbekerwedstrijden. 's Avonds dineren we in het hotel en de hoteleigenaar zal de animatie verzorgen.

Dag 5: Eerst hebben we tijd om van het lekkere ontbijt te genieten. Vandaag heeft u de mogelijkheid om een mooie wandeling te maken in de bergen rond Elbigenalp, 's middags is er mogelijkheid om te smullen bij een barbeque in de bergen. 's Avonds genieten we voor een laatste keer van het lekkere eten in het restaurant.

Dag 6: Na het laatste uitgebreide ontbijtbuffet stappen we in de bus en rijden we via Duitsland en Nederland terug naar huis. De aankomst is voorzien in de late avond.

Inbegrepen
- Reis per luxe 4 sterrentouringcar "First Class" met bar, toilet, video/dvd en airconditioning
- Verblijf in het hotel op basis van half pension vanaf het avondmaal de eerste dag tot het ontbijt van de laatste dag
- Alle in het programma vermelde excursies en rondritten
- Alle taksen, zoals baantaksen, btw en dergelijke
- De reis- en annlulatieverzekering

Niet inbegrepen
- Alle dranken en persoonlijke uitgaven
- De toegangsgelden voor musea en allerhande toeristische attracties
- Toeslag voor eenpersoonskamer (50,00 euro)

Reisdocumenten
- identiteitskaart

Hotel Stern (4 sterren)
Dit prachtige hotel is wondermooi gelegen in Elbigenalp. Het hotel beschikt over zeer mooie en ruime kamers, een volledig wellness gedeelte met sauna, whirlpool, solarium, relaxruimte, massages enz... In de bar kan u genieten van een lekker drankje.

Reserveren voor deze reis kan u doen via email info@reizenmalouexpress.be of telefonisch op 03/886.99.80