Ahrvallei

Kerstmis in de winterwonder Ahrvallei (4-daagse superreis)

van 22 december 2014 tot 25 december 2014

Ahrweiler, een middeleeuws stadje waar achter de verweerde walmuren van het oude stadscentrum verkeersvrije winkelsteegjes, wijnlokalen en terrasjes schuilgaan. Het mondaine kuuroord Bad Neuenahr met zijn wandelpromenade langs de rivier de Ahr is zeker een bezoekje waard.

Dag 1: Vertrek te 8:00 met de autocar. We rijden via Aken waar u de mogelijkheid wordt geboden de Kerstmarkt te bezoeken alsook het stadje zelf. Hier nemen wij ook het vrije middagmaal. Na dit bezoek vervolgen wij onze weg en komen in de late namiddag toe in ons hotel. Dan volgt er kamerverdeling. 's Avonds worden we verwacht voor een aperitief en een koud en warm buffet met soep en dessert, waarvan de lekkerbekken onder ons met volle teugen kunnen genieten zodat we onze eerste avond op een gepaste manier kunnen afsluiten.

Dag 2 en dag 3: Na een verkwikkende nachtrust doen we de nodige krachten op tijdens een warm en koud ontbijtbuffetje (typisch Engels en Duits). Vervolgens doen wij uitstappen in de Eifel onder andere Bad Münstereifel, Mayen, Altenahr, Ahrweiler enz... Volgens de weersomstandigheden telkenmale een vrij middagmaal. 's Avonds worden we verwacht voor aperitief en een koud en warm buffet, soep en dessert met live-muziek. Op de avond van de derde dag worden we verwacht voor een aperitief, een galabuffet met Kerstmenu's en live-muziek zodat we kerstavond op een gepaste manier kunnen afsluiten met bezoek van de Kerstman.

Dag 4: Na een laatste maal uitgebreid ontbeten te hebben staat onze bus reeds klaar om onze valiezen naar de daarvoor bestemde plaats te brengen en kunnen we nog eens lekker kuieren onder elkaar.
Na het middagmaal, wederom met koud en warm buffet met soep en dessert in ons hotel keren we huiswaarts en doen dit via de autosnelwegen om nog wat te genieten van deze onvergetelijke Kerstmis 2014!

Prijzen (*)
- 340 euro per persoon in 2 persoonskamer
- 385 euro voor een 1 persoonskamer
- Korting 3de en 4de persoon op de kamer  (10 euro per persoon)

Inbegrepen
- Reis per luxe 4 sterrentouringcar "First Class" met bar, toilet, video/dvd en airconditioning
- Verblijf in het hotel
- Maaltijden zoals beschreven in het programma
- Alle in het programma vermelde excursies en bezoeken
- Alle taksen, zoals baantaksen, btw en dergelijke
- De reisverzekering

Niet inbegrepen
- Alle dranken en persoonlijke uitgaven

Reisdocumenten
- identiteitskaart

Hotel Zum Sänger an der Ahr (3 sterren)
Het hotel is gelegen tussen wijngaarden en beboste dalen. Met een uitmuntende keuken en zeer ruime kamers. Bestaat uw gezin nu uit 2,3 of 4 personen en wenst u 1 kamer te delen, dan zijn deze zo ingericht dat er voor ieder van u genoeg privacy voorzien is.

Reserveren voor deze reis kan u doen via email info@reizenmalouexpress.be of telefonisch op 03/886.99.80